Warehousing

Een groot gemak voor elke onderneming

Warehousing met Pars Logistics

Menig webshop eigenaar of bedrijf kampt met opslagproblemen. De ene keer heeft u meer ruimte nodig als de andere keer. Of misschien is het voor u erg lastig om een opslagruimte te vinden die aan uw wensen voldoet. Daarom heeft Pars Logistics warehousing service. Een groot gemak voor elke onderneming.

Opslag op maat

Wij bieden u de mogelijkheid voor structurele- of tijdelijke opslag van uw goederen. Behalve dat we uw goederen vakkundig en professioneel op kunnen slaan, kunt u bij ons tevens terecht voor het beheer van uw voorraad en voor het klaarzetten van orders, het zogenaamde orderpicken en overige gerelateerde taken.

Geen onnodige investeringen

Door gebruik van onze diensten te maken weet u zeker dat u nooit teveel uitgeeft aan warehousing. U betaalt bij ons alleen voor de ruimte die u daadwerkelijk gebruikt en de manuren die wij in uw project stoppen. Geen onnodige investeringen dus in opslagruimte, materieel en medewerkers.

Voorraadbeheer

Desgewenst kunnen wij ook het voorraadbeheer voor u doen. Zo weet u op elk gewenst moment exact wat u in huis heeft en wat niet.

Uw goederen veilig opgeslagen

Bij Pars Logistics wordt uw voorraad niet alleen vakkundig opgeslagen, maar ook goed bewaakt. Onze magazijnen zijn allemaal zeer goed beveiligd met een klasse 3 alarmsysteem en een 24-uurs camerabewaking.

De voordelen van warehousing door Pars Logistics

Nooit gebrek aan magazijnruimte
Nooit betalen voor ruimte die u niet gebruikt
Geen onnodige investeringen
Uw voorraadbeheer altijd up to date
Uw orders netjes en tijdig gepicket
Desgewenst worden de orders bij uw klanten bezorgd

Heeft u vragen over de mogelijkheden van warehousing die er voor u zijn? Of wilt u graag een offerte op maat? Neemt u gerust even geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Vraag een gratis en vrjbelijvende offerte aan

Voordelig en veilig warehousing