Over Pars logistics

Gespecialiseerd in wegvervoer van goederen met twintig jaar ervaring in de logistiek

Wie is Pars Logistics

Pars Logistics is een jong bedrijf, gespecialiseerd in wegvervoer van goederen. Het bedrijf is opgezet door een ambitieuze ondernemer met twintig jaar ervaring in de logistiek, opgedaan bij een groot, internationaal koersbedrijf.

Pars Logistics is servicepartner van DHL en is verantwoordelijk voor de distributie van B2C-zendingen in de regio Utrecht. Daarnaast biedt Pars Logistics klanten in heel Nederland de mogelijkheid om zendingen te versturen via het netwerk van DHL. De kernwaarden van Pars Logistics zijn: betrouwbaar, zorgvuldig en klantgericht. Pars Logistics is jou graag van dienst.

Onze diensten

All-in Fulfilment

Onder all-in fulfilment valt het gehele logistieke proces van een onderneming. Van het aannemen van de bestellingen, het faciliteren van magazijnruimte, het beheren en bijhouden van de voorraden tot aan het verzenden naar de klanten.

Pakket verzenden

Met Pars Logistics bent u ervan verzekerd dat uw pakket snel, veilig en op de afgesproken tijd wordt bezorgd. Als u uw pakket voor 15.00 uur bij ons op de website aanmeldt, halen wij het voor 17.00 uur dezelfde dag bij u op.

Pallet verzenden

Heeft u pallets te versturen? Dan bent u bij Pars Logistics, service partner van DHL, aan het goede adres. Europallets of blokpallets, het maakt ons niet uit. U kunt al een pallet door ons laten verzenden vanaf €59,95.

Express zending

Het komt voor dat er grote haast is bij het verzenden van een brief of pakket. Doordat wij service partner zijn van DHL, kunnen wij u garanderen dat dat belangrijke pakketje binnen 24 uur vanuit Nederland op zijn bestemming in Amerika kan zijn.

Warehousing

De ene keer heeft u meer ruimte nodig als de andere keer. Of misschien is het voor u erg lastig om een opslagruimte te vinden die aan uw wensen voldoet. Daarom heeft Pars Logistics warehousing service. Een groot gemak voor elke onderneming.

Nacht distributie

Nooit meer ‘s morgens wachten totdat de vracht is geweest. Nacht distributie is voor veel ondernemers echt een uitkomst. U meldt uw zending bij ons aan, die komen wij aan het einde van de dag of aan het begin van de avond bij u ophalen. 

0 +
Pakketten per dag
0 +
Sorteer capaciteit per uur
0 +
auto's op de weg
0 +
Zakelijke klanten

Onze klanten

Wij zijn trots op het vertrouwen van deze bedrijven..

Vraag een gratis en vrjbelijvende offerte aan

Voordelig en veilig verzenden