Nachtdistributie

Nooit meer ‘s morgens wachten totdat de vracht is geweest

Nachtdistributie met Pars Logistics

Nooit meer ‘s morgens wachten totdat de vracht is geweest. Nacht distributie is voor veel ondernemers echt een uitkomst. U meldt uw zending bij ons aan, die komen wij aan het einde van de dag of aan het begin van de avond bij u ophalen. Voordat de dag begint, als er nog geen drukte op de weg is, gaan wij al voor u op pad om de bestelling naar uw klant te brengen. Die ontvangt de bestelling ’s nachts of ’s morgens vroeg, zodat er geen productiviteit verloren gaat.

Nooit meer wachten op de vracht

Wachten tot de bestelling in de loop van de dag arriveert is natuurlijk niet erg productief. Uw medewerkers kunnen dan nog niet aan de slag. Ook een grote voorraad van onderdelen houden is natuurlijk geen goede investering. Onderdelen blijven dan doorgaans of te lang op de plank liggen of verouderen, hetgeen met name nog wel eens voorkomt in de servicebusjes van installateurs.

Met nachtdistributie wordt dus ook de kans op kapitaalvernietiging kleiner. Een goede zaak dus, als de benodigde onderdelen ’s morgens om 06.00 uur al beschikbaar zijn zonder dat iemand daar voor op uit hoeft te gaan.

Distributie tussen filialen

Als een bedrijf meerdere filialen heeft, komt het regelmatig voor dat er onderling goederen of onderdelen uitgewisseld moeten worden. Ook hier is nachtdistributie een uitgekiende manier voor.

Voordelen van nachtdistributie

Met name voor bedrijven als autogarages en installatiebedrijven is nachtdistributie echt ideaal. Helemaal wanneer ze werken met servicebussen. Vaak weten zij pas aan het einde van de dag wat ze de volgende dag aan onderdelen nodig hebben.

Heeft u vragen over onze nachtdistributie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag een gratis en vrjbelijvende offerte aan

Voordelig en veilig Nachtdistributie