Koppelingen

Gratis koppelingen voor zowat elke webshop

Gratis koppelingen voor zowat elke webshop

Op welk platform uw webwinkel ook draait, grote kans dat wij er een koppeling voor beschikbaar hebben. Verzend- en retourlabels print u voortaan gewoon automatisch en met de flexibele instellingen richt u het verzendproces compleet naar smaak in. Daar betaalt u niets extra’s voor. Met onze alles-in-één verzendservice verstuurt en volgt u elke zending 24/7 vanaf uw telefoon, laptop of tablet. Koppel onze tools aan uw webshop met onze plug-ins, dan biedt u klanten slimme bezorgopties. Bijvoorbeeld pakketten ontvangen en terugsturen bij DHL ServicePoints. En direct retourlabels printen vanuit uw online winkel.

Woocommerce koppelingen

WooCommerce

Upgrade uw check-out met bezorgopties en tijdvakken, print (retour)labels direct vanuit uw orderscherm en geef uw verzendproces een boost. De WooCommerce plug-in is in een paar kliks gedownload en makkelijk in te stellen (ook als u geen IT’er bent).

Magento koppelingen

Magenta

Met deze uitgebreide koppeling integreert u DHL Parcel naadloos in uw online winkel, geschikt voor zowel Magento 1 als Magento 2. Hulp nodig bij de installatie? Onze in-house experts geven graag advies aan uw IT-afdeling.

PrestaShop koppelingen

PrestaShop

Van levering bij een DHL punt tot bezorging in de avond: uw klanten meer verzendopties bieden is altijd beter. Dankzij de gratis PrestaShop plug-in rollen uw verzendlabels bovendien razendsnel uit de printer, direct vanuit uw online orderoverzicht.

Slime tools, snel gekoppeld

Als u de diensten van Pars Logistics in uw logistieke systemen of webshop wilt integreren, bieden onze handige tools oneindig veel mogelijkheden. Draait uw platform op een standaard systeem? Dan is het een kwestie van plug & play. Als u uw digitale infrastructuur zelf bouwt, dan kiest u voor onze state-of-the-art maatwerkoplossingen. Zo maken we uw processen makkelijker en kunt u meer aan uw klanten bieden.

Dagkeuze

Uw klant kiest zelf de dag van bezorging. Van maandag tot en met zaterdag, tot twee weken vooruit. Alle ruimte dus, om een goed moment te vinden.

Tijdvakkeuze

Uw klant kiest zelf het moment van bezorging, en kan daarbij kiezen uit de ochtend, middag en avond. De hele dag thuisblijven is verleden tijd.

Zaterdaglevering

Op zaterdag staat verzendeenpakket.nl voor u klaar om uw zendingen te bezorgen. Handig als uw klanten doordeweeks aan het werk zijn.

Avondlevering

Van maandag tot en met vrijdag leveren wij ook in de avond aan huis, tussen 17.30 en 21.30 uur. Ideaal als uw klanten overdag van huis zijn.

DHL Vandaag

Voor de middag iets besteld? Met DHL Vandaag komt het dezelfde dag al aan, via de avondlevering tussen 18.00 en 21.00 uur. Razendsnelle service dus.

Thuisbezorging

Uw klant kan kiezen om zijn bestelling aan huis te ontvangen. Staan we voor een dichte deur, dan proberen we het (desgewenst) bij de buren.

DHL ServicePoint

Is uw klant weinig thuis, dan kan hij zijn bestelling ophalen bij een DHL ServicePoint. Alleen in Nederland hebben we er al 2.800.

DHL Locker

Klanten kunnen hun pakket afhalen bij een DHL Locker. De meeste zijn 24/7 beschikbaar. Alleen lockers in winkels zijn gebonden aan openingstijden.

Het grootste gemak van de onze plug-ins? Lastig kiezen. Misschien wel dat uw verzendlabels automatisch worden klaargezet. Installeer de koppeling met twee kliks in uw zakelijke account, dan vindt elke order vanzelf z’n weg naar de printer. Maar ook het overzichtelijke dashboard met track en trace en rapportages is erg handig. 

Vraag een gratis en vrjbelijvende offerte aan

Voordelig en veilig verzenden