Express zending

binnen 24 uur vanuit Nederland op zijn bestemming

Express zending met Pars Logistics

Het komt voor dat er grote haast is bij het verzenden van een brief of pakket. Bij Pars Logistics is dat geen probleem. Daarvoor bieden wij de mogelijkheid voor een express zending. Express wil eigenlijk gewoon zeggen: per koerier. Doordat wij service partner zijn van DHL, kunnen wij u garanderen dat dat belangrijke pakketje binnen 24 uur vanuit Nederland op zijn bestemming in Amerika kan zijn.

Hoe kan dat zo snel?

Koeriersdiensten maken in tegenstelling tot reguliere postzaken gebruik van hun eigen netwerk. De koerier komt in hun opdracht het pakketje of de brief bij u in Nederland ophalen en brengt deze naar het volgende verzamelpunt, bijvoorbeeld het vliegveld, als het om een internationale zending gaat.

Daar hebben ze hun eigen douane afdeling, om te waarborgen dat er geen onnodige tijd bij de reguliere douane verloren gaat. Vervolgens gaat uw pakket of brief in het vliegtuig op weg naar het land van bestemming. Daarna volgt mogelijk nog verder transport per vliegtuig, trein of auto om uw pakket of brief naar de plaats van bestemming te brengen. Daar neemt de volgende koerier het stokje weer over en bezorgt uw pakket of brief op het juiste adres.

Op dezelfde manier kunt u ook zaken met spoed importeren. Voor informatie hierover of over andere express zaken, vraagt u één van onze medewerkers om informatie. Wij staan graag voor u klaar.

De grootste verschillen tussen reguliere post en express

Express diensten maken gebruik van hun eigen netwerken, in plaats van de reguliere postnetwerken
Express post wordt aan huis of op het bedrijf opgehaald en hoeft niet naar het postkantoor of post-afgiftepunt te worden gebracht
De levertijden van express post zijn veel korter dan die van de reguliere post
In geval van een express zending zal nooit het tracking nummer worden gewijzigd

Vraag een gratis en vrjbelijvende offerte aan

Voordelig en veilig Express zending