All-in fulfilment

Met All-in Fulfilment heeft u uw handen vrij om te ondernemen

All-in Fulfilment met Pars Logistics

Onder all-in fulfilment valt het gehele logistieke proces van een onderneming. Van het aannemen van de bestellingen, het faciliteren van magazijnruimte, het beheren en bijhouden van de voorraden tot aan het verzenden van de orders naar de klanten.

Voor veel ondernemers is het fulfilment een enorm obstakel, dat met name het online zakendoen en de groei van de onderneming in de weg kan staan. Groeien betekent immers uitbreiden en uitbreiding van uw bedrijf heeft doorgaans nogal wat voeten in de aarde. U heeft dan meer ruimte nodig en natuurlijk meer medewerkers. Ook startende ondernemers kampen regelmatig met fulfilment gerelateerde problemen. Een webshop opzetten is één ding, de praktijk van het uitvoeren is weer een heel ander ding.

De taken die wij met all-in fulfilment uit handen kunnen nemen:

Aannemen van de bestellingen
Orders klaarmaken voor transpor
Transport
Voorraadbeheer
Magazijnruimte faciliteren
Retouren afhandelen

De voordelen voor u

Met onze all-in fulfilment dienst kunnen we bepaalde logistieke taken uit handen nemen. Indien u dit wenst, kunnen we zelfs het gehele logistieke proces van a – z voor u afhandelen. Dan kunt u uw talenten wijden aan uw bedrijf en kunnen we er samen voor zorgen dat dit zonder problemen gestaag door kan groeien

U heeft uw handen vrij om te ondernemen. Wij verzorgen de logistiek
De bestellingen worden snel, efficiënt en correct bij uw klanten afgeleverd
U krijgt de mogelijkheid om uw klanten bij bestellingen die voor 23.00 uur worden gedaan, levering de volgende dag aan te bieden
Door onze grote volumes profiteert u van de lagere verpakkings- en verzendkosten die wij berekenen.

Overweegt u om een deel, of misschien zelfs al uw logistieke besognes uit te besteden, maar twijfelt u nog? Neem dan geheel vrijblijvend even contact met ons op voor al uw vragen. We staan u graag te woord.

Vraag een gratis en vrjbelijvende offerte aan

Voordelig en veilig All-in Fulfilment